"Avocata lui Ponta şi Oprea - caz de siguranţă naţională"

Loredana Radu
Loredana Radu (linx.crji.org)

Loredana Radu, avocata fostului premier Victor Ponta şi a fostului vicepremier Gabriel Oprea serveşte un grup de interese care include politicieni, magistraţi şi militari de rang superior, scrie jurnalistul Cristian Niculescu într-un articol publicat pe linx.crji.org, un proiect al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie.

Avocata Radu îl apără pe şeful spionilor militari, gen.Marian Hăpău fără să deţină certificat de acces la informaţii clasificate. Documentul este necesar în cazul clientului său, pe care avocata Radu îl vizita chiar la Centrul de Comandă.

Dezvăluirile îi aparţin col. (r) Doru Paraschiv, care i-a făcut plângere penală gen.Hăpău, pentru ameninţări repetate. Paraschiv este fost şef de structură al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, forţat să treacă în rezervă pe uşa din spate a MApN. El a fost acuzat de "facilitarea scurgerii" de informaţii, fără cercetarea sau probarea acuzaţiei.

Ex-ofiţerul DGIA afirmă, însă, că a fost eliminat din cauză că a refuzat să intre în afacerile şi jocurile "grupării Oprea-Hăpău".

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.