Autorităţile siriene anunţă că a interceptat un grup de terorişti la graniţa cu Turcia

Epoch Times România
28.01.2012

Autorităţile siriene au anunţat că în noaptea de vineri spre sâmbătă au împiedicat un grup de terorişti înarmaţi să intre în ţară de pe teritoriul turc.

Potrivit agenţiei oficiale SANA, combatanţii au încercat să traverseze frontiera în apropiere de satul El-Janoudiya, din nord-vestul ţării, dar au fost detectaţi de o patrulă militară.

În timpul operaţiunii de prindere a lor, "mai mulţi terorişti au fost ucişi şi răniţi, iar alţii s-au retras pe teritoriul turc", precizează SANA.

Presa internaţională a scris că Turcia oferă bazele sale Armatei siriene libere, un grup de dezertori care se luptă cu trupele siriene loiale regimului lui Bashar al-Assad.

Damascul susţine că, de la începutul anului, numărul de militarţi şi agenţi de securitate ucişi de opozanţi s-a triplat.

Siria se confruntă cu proteste din luna martie, peste 5.000 de persoane pierzându-şi viaţa în ciocnirile violente care au loc constant de atunci.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor