Auto: Red Bull Racing doreşte să promoveze Formula 1 în Statele Unite

(Jeff Zelevansky / Getty Images for Red Bull)
Epoch Times România
17.08.2012

Echipa de Formula 1 Red Bull Racing a ajuns în America pentru a filma un videoclip destinat promovării şi creşterii popularităţii Formulei 1 în Statele Unite, se arată într-un comunicat.

După ce, în luna august a anului trecut, monoposturile s-au plimbat prin oraşul Austin (Texas) şi pe traseul neasfaltat al Circuit of the Americas, locul unde se va desfăşura Marele Premiu al Statelor Unite în luna noiembrie a acestui an, acum monoposturile echipei Red Bull Racing au ajuns în New Jersey, locul unde în 2013 este programat Grand Prix of America.

Acest eveniment a fost un succes total. Un clip video realizat cu acest prilej prezintă monopostul RBR intonând imnul Statelor Unite, iar al doilea arată monopostul RBR trecând cu peste 300 km(h prin tunelul Lincoln. Pe YouTube primul film a depăşit deja 300.000 de vizualizări în aproape doua zile, iar clipul cu monopostul trecând prin tunelul Lincoln a fost vizualizat de peste 80.000 de ori în 24 de ore.

Pilotat de legendarul David Coulthard, monopostul RB7, maşina campioană din 2011, a trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln şi pe străzile din Weehawken şi vestul oraşului New York, care vor fi folosite pentru circuitul stradal unde se va desfăşura, în 2013, Grand Prix of America.

"De abia aştept să văd cum vă arăta montajul video final. Am trecut prin Liberty State Park, tunelul Lincoln şi pe străzile care compun circuitul pe care se va concura in sezonul viitor", a spus Coulthard, pilot care a câştigat 13 curse în cariera şi a fost vicecampion mondial în sezonul 2001.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor