Auto-F1: Ferrari a angajat un specialist în pneuri

Hirohide Hamashima fostul şef al diviziei de dezvoltare a pneurilor de curse de la Bridgestone. (Christian Fischer / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
11.01.2012

Scuderia italiană Ferrari l-a angajat pe fostul şef al diviziei de dezvoltare a pneurilor de curse de la Bridgestone, pentru a înţelege mai bine modul în care funcţionează actualele "gume" Pirelli din Formula 1.

Hirohide Hamashima, 59 ani, a lucrat ani de zile la dezvoltarea cauciucurilor de curse la compania japoneză Bridgestone, fost furnizor oficial al Formulei 1 între 1997 şi 2010.

Hamashima a mai colaborat strâns cu Ferrari, în perioada în care echipa italiană domina competiţia în frunte cu pilotul german Michael Schumacher.

Fostul director de la Bridgestone va colabora cu directorul tehnic Pat Fry şi va începe lucrul la Maranello din această săptămână.

"El îşi va aduce contribuţia la dezvoltarea monopostului la capitolul pneuri, acolo unde anul trecut am avut de suferit în anumite condiţii", a declarat directorul sportiv al Ferrari, Stefano Domenicali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor