Auto: F1 - Adam Parr se retrage, din motive personale, din poziţia de şef a echipei Wiliams

Principalul responsabil al echipei de Formula 1 Williams, Adam Parr. (Paul Gilham / Getty Images)
Epoch Times România
26.03.2012

Principalul responsabil al echipei de Formula 1 Williams, Adam Parr, va părăsi pe data de 30 martie, din motive personale, societatea fondată şi condusă de Sir Frank Williams, au anunţat luni surse din cadrul team-ului englez.

Adam Parr, a cărui familie locuieşte în Franţa, a luat această decizie "pentru a găsi un mai bun echilibru în viaţa sa", se arată într-un comunicat al Williams Grand Prix Holdings, după cinci ani, începând din 2006, în care a repus echipa pe linia de plutire în ciuda dificultăţilor financiare.

"Această perioadă a fost foarte solicitantă şi satisfăcătoare. Williams este o echipă unică compusă din peste 500 de persoane talentate, cu mulţi parteneri fantastici în interiorul, dar şi în afara Formulei 1", a explicat Parr, în opinia căruia "Williams este pregătită să repornească pe drumul cel bun".

Pilotul venezuelean Pastor Maldonado s-a clasat pe locul 6 în Australia, în timp ce Bruno Senna a ocupat tot locul 6 la Grand Prix-ul Malayeziei de duminică.

Frank Williams a fondat echipa în 1977 şi a obţinut 16 titluri de campion mondial (şapte la piloţi şi nouă la constructori) în anii "80 şi "90. Anul trecut, Williams s-a clasat pe locul 9.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor