ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional. Luptător K1 înjunghiat într-o sală de sport după ironii pe TikTok

Alin Văcăreanu înjunghiat (Captură Video)
Andrei Pricopie
09.08.2024

Un conflict sângeros a izbucnit într-o sală de sport din Timişoara. Alin Văcăreanu, un cunoscut luptător de kickboxing, a fost înjunghiat în urma unui conflict care a pornit pe TikTok, scriu jurnaliştii de la publicaţia Opinia Timişoarei.

Totul a început acum câteva zile, după ce Alin Văcăreanu a lansat ironii pe TikTok la filmuleţe postate de doi tineri din Cărpiniş. După un timp, cei trei aveau să se întâlnească într-o sală de fitness din Timişoara, iar sportivii din Cărpiniş i-au reproşat lui Alin Văcăreanu glumele de pe reţeaua de socializare.

Luptătorul K1 s-a enervat şi l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul. Apoi s-au bătut şi s-au alergat prin sala, printre alţi clienţi care îşi vedeau liniştiţi de exerciţii.

În acest răstimp, în conflict se implică un alt bărbat, care scoate un cuţit şi, sub privirile celor care făceau sport, i l-a înfipt lui Alin Văcăreanu între omoplaţi. Apoi a fugit. Cei aflaţi în sală au intervenit să-i oprească sângerarea lui Văcăreanu.

Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din sala de fitness.

Ulterior, potrivit Digi24, doi dintre bătăuşii de la sala de forţă au fost reţinuţi la graniţă, în timp ce încercau să fugă din ţară. Printre ei nu se află însă cel care l-a înjunghiat pe Alin Văcăreanu, el fiind în continuare căutat de oamenii legii.

Merită menţionat că şi Alin Văcăreanu a fost ridicat de poliţişti după conflict pentru că a dat primul pumn şi a tulburat ordinea publică.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

Anunţul oficial făcut de Parchet după incident

În data de 6 august, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a patru inculpaţi, acuzaţi de diferite infracţiuni, inclusiv lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai exact:

Un inculpat este acuzat de două infracţiuni de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Alt inculpat este acuzat de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi portul de obiecte periculoase.

Doi inculpaţi sunt acuzaţi de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Faţă de trei dintre inculpaţi, procurorul de caz a formulat o propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Faţă de un inculpat s-a dispus admiterea propunerii de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara în data de 7 august şi arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile.

În ceea ce îi priveşte pe alţi doi inculpaţi, în data de 9 august s-a admis propunerea formulată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara şi s-a dispus arestarea preventivă în lipsă a celor doi inculpaţi pe o durată de 30 de zile.

Ce spun procurorii că s-a întâmplat:

În fapt, s-a reţinut că în data de 01.08.2024, în jurul orei 21:20, în timp ce un inculpat se afla în interiorul unei săli de fitness din mun. Timişoara, s-au apropiat de el alţi doi inculpaţi, iar în continuare, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, unul dintre inculpaţi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei unui alt coinculpat, precum şi mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei celui de-al treilea inculpat.

Aceştia doi din urmă au ripostat faţă de primul inculpat şi, la rândul lor, au exercitat acte de lovire cu pumnii în zona feţei şi au încercat să-l lovească în repetate rânduri în zona corpului cu obiecte contondente folosite pentru antrenament în sala de sport (bare metalice).

În sprijinul celor doi a intervenit şi al patrulea inculpat care, fiind poziţionat în spatele unui inculpat, l-a înjunghiat cu un obiect înţepător-tăietor în zona suprascapulară stânga, după care l-a urmărit în alergare pe o distanţă de câteva zeci de metri cu acel obiect înţepător-tăietor în mână şi a încercat de mai multe ori să-l înjunghie în partea de sus a corpului, cauzându-i acestuia leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 15 zile de îngrijiri medicale.

Prin violenţele exercitate în prezenţa celorlalţi clienţi ai sălii de sport cei patru indivizi au tulburat ordinea şi liniştea publică şi au perturbat activitatea sălii de fitness.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor