Atac la un concert din Austria soldat cu trei morţi şi 11 răniţi

Trei persoane au fost ucise şi altele 11 au fost rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul la un concert din Austria. Poliţia a susţinut că bărbatul s-a certat cu o femeie înainte de atac.
Poliţia investighează atacul de lângă oraşul Nenzing,  Austria, 22 mai 2015.
Poliţia investighează atacul de lângă oraşul Nenzing, Austria, 22 mai 2015. (Captură Foto)

Un concert în aer liber ce a avut loc lângă oraşul austriac Nenzing s-a sfârşit tragic după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o mulţime de cca 150 de oameni, a raportat poliţia locală.

Atacatorul, în vârstă de 27 de ani, a ucis două persoane şi a rănit altele 11 înainte să se sinucidă cu propria-i armă, au afirmat duminică autorităţile.

După ce a avut o ceartă zgomotoasă cu o femeie într-o parcare din apropiere, bărbatul a scos un pistol din automobilul său, s-a întors la locul de desfăşurare a concertului şi a început să tragă, aparent, la întâmplare.

Femeia care a fost implicată în ceartă nu a fost rănită în timpul atacului, a susţinut poliţia. Bărbatul a folosit o puşcă, dar nu se ştie sigur câte focuri au fost trase.

“Cursul exact al evenimentelor nu este clar”, a declarat după incident o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Conform rapoartelor media, unele dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Concertul a fost organizat de un club de motociclişti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe