"Asta au scos din mine după operaţie" - Mărturie cutremurătoare după intervenţia în forţă a Jandarmeriei

Pe reţelele de socializare apar tot mai multe relatări şocante ale protestatarilor după intervenţia în forţă a jandarmilor din Piaţa Victoriei.
Protestatar rănit
Protestatar rănit (Doru Oprea)

Unul dintre protestatarii din Piaţa Victoriei rănit după intervenţia în forţă a Jandarmeriei de la mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei a postat imagini şocante pe pagina sa de Facebook.

"Asta au scos din mine la spitalul universitar după operaţia de azi noapte. Capacul unei grenade. Eram în faţă cu prietenul meu Dragoş Preda când fără avertisment au început să tragă cu apă şi grenade în noi. Am fugit dar am simţit ceva în picior şi dacă nu era el să mă ajute nu ştiu cum ajungeam la salvare. A fost haos", a declarat Doru Oprea.

Protestatarul i-a mulţumit prietenului său, tuturor cadrelor medicale care l-au ajutat şi doctorilor care l-au operat.

"Lângă mine au mai operat o fată, Luiza, ea are ceva răni pe picioare şi arsuri. A fost declanşat codul roşu azi noapte pe spitale", a precizat Doru Oprea, care a postat o poză din spital cu piciorul bandajat şi una cu un capac de grenadă.

Capacul unei grenade
Capacul unei grenade (Doru Oprea)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne