Armand: Sunt la un pas de a completa puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Facebook / clotildearmand.ro)

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, vineri, că persoanele care o atacă pentru că a permis unor tineri artişti să folosească holul instituţiei pentru a-şi expune lucrările fac parte din “puzzle-ul Mafiei” existente în Primăria de sector. Unul dintre cei care au iniţiat atacul împotriva lui Armand este avocatul fostului primar PSD Daniel Tudorache.

“Urmele diamantelor. Am decis să scriu acest text pentru că aproape am reuşit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 şi aş vrea să vă prezint o parte, o mică parte, din conexiunile celor pe care îi vedeţi astăzi atacând disperaţi reformele începute de mine la Primăria Sectorului 1, prin intermediul televiziunilor conduse de fugari anchetaţi de Justiţie, foşti turnători ai Securităţii sau tot felul de site-uri de fake-news întreţinute până acum cu bani publici, inclusiv de la această primărie”, a precizat Armand pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Armand a prezentat o serie de informaţii despre care a afirmat că dezvăluie motivele din spatele recentelor atacuri la adresa sa, inclusiv cel legat de expoziţia de artă din sediul Primăriei Sectorului 1:

“Bucureşti, Sectorul 1, Piaţa Mureş, 28 Septembrie 2020. A doua zi după alegerile locale. La sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES 1) l-am prins pe un membru PSD cu peste 400 de procese verbale asupra lui în incinta BES 1. Deasupra sediului BES 1, la etaj, funcţiona sediul Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei - pe post de fabrică de procese verbale şi sediul de campanie al PSD. După ce am reclamat acest incident la Poliţie a început ofensiva roşie iar aparatul de propagandă s-a mişcat aproape perfect. Poliţia locală condusă de omul PSD a executat ordinele partidului şi a intrat în posesia unor înregistrări prin care acuzau preşedintele BES 1 şi candidaţii USR PLUS că fură voturi. Au denaturat adevărul pentru a ieşi victime. Au intentat procese printr-un avocat care până zilele trecute era răsplătit excelent de fostul primar cu contracte de la Poliţia Locală sau Administraţia Domeniului Public Sector 1. A urmat apoi un şir lung de procese pentru că PSD prin acest avocat a contestat alegerea mea în funcţia de Primar al Sectorului 1. Am câştigat în cele din urmă şi toate instanţele din România mi-au dat dreptate că nu s-a furat nici un vot şi sunt primar legitim. Reprezentatul PSD în BES 1 a fost şefa Serviciului Juridic din Poliţia locală”.

De asemenea, Clotilde Armand este de părere că acuzatorii şi contestatarii săi sunt legaţi de “dragostea pentru partid şi banii publici”, adăugând că aceştia sunt în stare de orice pentru această “iubire fatală”.

“Realizez că lupta împotriva Mafiei din administraţie este una pe termen lung, care necesită multă forţă. Vor folosi orice pentru a mă denigra. De exemplu: Ieri o ţară întreagă a asistat cum au încercat aceşti acuzatori, au folosit munca şi creaţia unor tineri artişti, pentru un atac politic, o ţară întreagă a asistat cum PSD (şi nu numai) şi-ar dori un ‘Minister al Educaţiei Poporului şi al Propagandei’”, a continuat edilul.

Armand îl acuză pe avocatul fostului primar Daniel Tudorache că el este cel care a lansat atacul “abject” cu privire la expoziţie, pe motiv că “are de pierdut nişte bani”.

“Acesta a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliţia Locală pentru servicii juridice cu toate că instituţia are un Serviciu Juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acţiunile mele în campanie şi încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliţia Locală nişte jurnalişti independenţi pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici”, a mai precizat edilul Sectorului 1.

Nu în ultimul rând, Clotilde Armand a transmis că există un proiect de reorganizare prin care va fi reformată instituţia şi eliminat “grupul infracţional” existent în cadrul Poliţiei Locale a Sectorului 1.

“Vă spun: Noi vom continua reforma administraţiei şi nimic nu ne va sta în cale. Zilele trecute acest domn avocat a atacat în Justiţie o Hotărâre a Consiliului Local prin care Poliţia Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Interesant, nu?”, a conchis Armand, care a ataşat la finalul postării sale un document privind banii plătiţi de Primărie avocatului “fostului primar al diamantelor”.

(Facebook / Clotilde Armand)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne