Armand: O fraudă electorală majoră a fost constatată la Secţia 144

Clotilde Armand (Florin Chirila/Epoch Times)
Loredana Diacu
12.06.2024

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), susţine că la Secţia 144 a fost constatată „o fraudă electorală majoră”. Primăriţa, care a candidat pentru un nou mandat, transmite că Biroul Electoral de Sector a renumărat buletinele şi i-a dat dreptate, fiind votată de 193 de persoane, aceasta în condiţiile în care iniţial i se atribuiseră doar 6 voturi.

Potrivit lui Clotilde Armand, "sunt dovezi ale faptului că alianţa PSD-PNL a acţionat concertat în toate secţiile de votare din Sectorul 1 pentru un singur scop: fraudarea alegerilor."

Redăm postarea primăriţei:

O fraudă electorală majoră, de 187 de voturi, a fost constatată la Secţia de Votare nr. 144 de la Şcoala Gimnazială "Alexandru Costescu".

Au fost renumărate buletinele de vot la BES Sector 1 şi mi s-a dat dreptate: acolo am fost votată de 193 de locuitori ai Sectorului 1. Iniţial, în procesul-verbal erau trecute, în fals, doar 6 voturi pentru mine.

Sunt dovezi ale faptului că alianţa PSD-PNL a acţionat concertat în toate secţiile de votare din Sectorul 1 pentru un singur scop: fraudarea alegerilor. Am adus suficiente dovezi până acum care demonstrează dimensiunea furtului la urne. Ce au făcut ei este un atac direct la adresa democraţiei pentru că vor să deturneze voinţa unei comunităţi către interesele transpartinice.

Procesul electoral a fost viciat încă din secţiile de votare, aşa cum am mai arătat. De aceea trebuie să renumărăm toate voturile în secţiile în care există evidente indicii de fraudă electorală. Aceasta este singura soluţie de a stopa acest grup organizat să pună mâna pe resursele financiare ale Sectorului 1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor