Antrenorul echipei de volei masculin Remat Zalău, "debarcat" la prima înfrângere

(KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
29.10.2012

Polonezul Marius Sordyl, antrenorul echipei de volei masculin, Remat Zalău va fi schimbat de pe banca tehnică a campioanei României, în cazul în care elevii săi mai înregistrează un singur eşec, potrivit primarului municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu.

"Cu siguranţă, dacă mai există o singură înfrângere, mai ales că, hai să spun, meciurile dificile au cam trecut, o sigură înfrângere înseamnă, clar, debarcarea actualului antrenor. Nu se poate altfel, pentru că înseamnă pierderea obiectivului. Ce înseamnă până la urmă finalul de campionat, suntem departe, pentru că poţi să câştigi campionatul şi de pe locul VIII, în sistemul actual. (....) Însă nu e de dorit să ai astfel de înfrângeri care, până la urmă, afectează imaginea echipei de volei, a municipiului, lucru pe care nu-l dorim sub nicio formă", a declarat luni, pentru AGERPRES, Radu Căpîlnaşiu.

În actualul sezon, echipa antrenată de Marius Sordyl are cinci înfrângeri consecutive, dintre care patru în campionat şi una în grupa G a Champions League.

Acesta a recunoscut că echipa se confruntă actualmente cu probleme financiare, iar jucătorii au primit un singur salariu de la începutul sezonului însă, în opinia sa, acesta nu trebuie să fie un motiv pentru eşecurile din ultima perioadă.

Conform unei hotărâri de consiliu local adoptate luni, municipalitatea deţine 92% din acţiuni în cadrul Clubului Sportiv Remat, alături de Rematinvest şi Consiliul Judeţean Sălaj, cu câte 4%.

Polonezul Mariusz Sordyl a sosit la campiona României în vara anului trecut, reuşind cu Remat Zalău eventul, cupa României şi campionatul, în sezonul 2011-2012, dar şi calificarea în grupele Champions League.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor