Antonescu: Îl susţine pe Buşoi pentru şefia PNL. Mă nemulţumeşte ideea că în spatele lui sunt cei răi

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)

Proaspăt intrat în cursa pentru şefia PNL, Cristian Buşoi are de partea sa un susţinător "cu greutate" - fostul preşedinte al partidului Crin Antonescu.

"Are toate motivele să-şi încerce şansa şi dacă o va face voi fi alături de el. Părerile vor fi întotdeauna împărţite. Am propria mea opinie bazată pe trei elemente. Cred că este timpul ca în fruntea PNL să vină un politician mai tânăr, în toate sensurile. Cred că domnul Cristian Buşoi are şi suficientă tinereţe şi experienţă. A crescut în partid, sub ochii mei, are o bogată experienţă politică la nivel european.

În toate bătăliile politice pe care le-am avut în calitate de preşedinte PNL, Cristian Buşoi a fost un partener onest. Cred că am obligaţia morală să fiu lângă el. Mă nemulţumeşte ideea că în spatele lui Buşoi sunt cei răi. Cred că această alegere este o investiţie pentru viitor", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, citat de Agerpres.

Întrebat dacă ar putea eventual susţine o altă candidatură - a lui Ludovic Orban, Raluca Turcan sau Alina Gorghiu - fostul preşedinte PNL a replicat că fiecare are susţinătorii săi.