Antonescu: Dacă USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Crin Antonescu (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
16.10.2012

Şeful liberalilor, Crin Antonescu, nu e prea sigur că USL va câştiga alegerile parlamentare de pe 9 decembrie şi a apreciat că dacă se va întâmpla acest lucru nu se va putea da vina pe o singură persoană şi cu atât mai puţin pe George Becali, cooptat recent pe listele PNL.

"Dacă USL câştigă aceste alegeri, nu le câştigă datorită lui Gigi Becali, dacă le pierde, nu le pierde din cauza lui Gigi Becali (...) Nimeni nu e vinovat singur, nimeni nu are merite singur într-o asemenea construcţie", a declarat Antonescu, la Antena 3.

Antonescu l-a apreciat pe Becali că nu a furat din banii statului şi a spus că nu e cazul să fie amintită istoria liberalilor în cazul candidaturii lui Becali. "Nu e Gigi Becali un capăt de ţară, în momentul în care tot felul de flăcăi – plătiţi de unde sunt plătiţi – tot fac comparaţii cu Brătianu ... Eu spun următorul lucru: haideţi să nu mai amestecăm lucrurile astea cu Brătianu, Brătianu e la locul lui, în istorie, avem de învăţat de acolo, ne descurcăm după puterile noastre", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a mai spus că Becali are un discurs care pentru o anumită parte a electoratului "are relevanţă" mai mare decât o are chiar el sau Victor Ponta.

USL a stabilit ca George Becali să candideze într-un colegiu din sectorul 6 unde îl va avea drept contracandidat pe Dan Diaconescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor