Angajată ISU, condamnată în dosarul Colectiv şi dată în urmărire generală, găsită în Republica Moldova

Antonina Radu
Antonina Radu (Ziare.com)

Fosta angajată ISU Antonina Radu, unul dintre cei doi pompieri condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale între Poliţia Română şi autorităţile din ţara vecină, informează Poliţia Română.

"Femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova. În acest caz, au fost demarate procedurile legale", transmite Poliţia, potrivit Aagerpres.

Reamintim că patru inculpaţi din dosarul Colectiv au fost încarceraţi, în urma deciziei definitive de condamnare pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, în timp ce al cincilea - Antonina Radu - a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliu.

Unul dintre cei condamnaţi şi închişi este fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - la data condamnării primar al sectorului 5 - care s-a pretins nevinovat şi chiar le-a transmis părinţilor victimelor să se bucure de banii pe care îi vor primi (despăgubiri), căci condamnarea lui nu o să le învie copiii.