Angajată ISU, condamnată în dosarul Colectiv şi dată în urmărire generală, găsită în Republica Moldova

Antonina Radu
Antonina Radu (Ziare.com)

Fosta angajată ISU Antonina Radu, unul dintre cei doi pompieri condamnaţi în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale între Poliţia Română şi autorităţile din ţara vecină, informează Poliţia Română.

"Femeia, de 43 de ani, condamnată prin hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul Colectiv, a fost localizată în Republica Moldova. În acest caz, au fost demarate procedurile legale", transmite Poliţia, potrivit Aagerpres.

Reamintim că patru inculpaţi din dosarul Colectiv au fost încarceraţi, în urma deciziei definitive de condamnare pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, în timp ce al cincilea - Antonina Radu - a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliu.

Unul dintre cei condamnaţi şi închişi este fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - la data condamnării primar al sectorului 5 - care s-a pretins nevinovat şi chiar le-a transmis părinţilor victimelor să se bucure de banii pe care îi vor primi (despăgubiri), căci condamnarea lui nu o să le învie copiii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne