Anderlecht îl vinde pe argentinianul Matias Suarez la ŢSKA Moscova

Matias Suarez de la  Anderlecht (Dean Mouhtaropoulos / Getty Images)
Epoch Times România
27.07.2012

Anderlecht Bruxelles este pe punctul de a finaliza vânzarea atacantului argentinian Matias Suarez în Rusia, la ŢSKA Moscova, un transfer evaluat de presa belgiană la 17 milioane de euro.

Preşedintele clubului belgian de fotbal, Roger Vanden Stock, a precizat că operaţiunea decurge bine şi este aproape de finalizare, confirmând astfel zvonurile apărute în ultimele zile.

În urma acestei tranzacţii, în conturile lui Anderlecht vor intra 11 milioane euro, restul banilor urmând să fie împărţiţi între impresari şi clubul argentinian Belgrado, la care Suarez şi-a început cariera, precizează ziarul Le Soir.

Dacă cifrele se vor confirma, acesta va fi cel de-al doilea transfer ca valoare al unui jucător din campionatul belgian, după cel al mijlocaşului Marouane Fellaini, care a plecat de la Standard Liege la Everton în 2008, pentru 20 milioane euro.

Matias Suarez, desemnat cel mai bun jucător al campionatului belgian în sezonul trecut, câştigă la Anderlecht 600.000 euro pe an, salariul său urmând să crească de 4 sau 5 ori după transferul la ŢSKA Moscova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor