“Am ajuns să bag telefonul în frigider. Băi, i-am omorât” - Şoşoacă, din nou virală în online

Andrei Popescu
17.06.2024

Diana Şoşoacă, preşedinta Partidului S.O.S. România, a revenit în centrul atenţiei în spaţiul online, venind cu ideea de a i se pune telefonul în frigider după ce acesta s-a încins în timpul unui live pe reţelele de socializare.

De asemenea, senatoarea a acuzat că “sistemul” i-a încălzit telefonul.

“Băi, deci îmi anulează telefoanele, nu se poate aşa ceva. Sistemul ne anulează şi, uite, începe să îmi atace TikTok-ul. Este inimaginabil. Inimaginabil. Vă ascult. Bă, eşti nebun? Oameni buni, sunt terminaţi, i-am omorât. Mi-a scos din ăsta...

Fii atent cum fierbe. Sunt morţi şi disperaţi că i-am omorât. Băi, i-am omorât. Mama voastră de nenorociţi. Unde e un frigider? Bagă-l în frigider. Am ajuns să bag telefonul în frigider. Nu avem frigider? Bagă-l în... nu ştiu. Fii atent, mi-au închis telefonul, băi. Filmează cum mi-a închis telefonul”, a precizat Şoşoacă.

Reamintim că, săptămâna trecută, prezentă în faţa unui sediu pus la dispoziţie de Tribunalul Municipiului Bucureşti pentru depozitarea voturilor, senatoarea, care, după încheierea alegerilor a susţinut că i-au fost furate sute de mii de voturi la europarlamentare, a chemat ambulanţa, acuzând că a fost agresată.

Însoţită de fanii ei, senatoarea a acuzat că se fură saci cu voturi. Ea a susţinut, fără nicio dovadă, că sacii cu voturi sunt urcaţi într-un camion, pentru a fi aruncaţi. După ce s-a îmbrâncit cu jandarmii, i s-a făcut rău şi a fost chemată ambulanţa. Deşi temperatura afară era mare şi senatoarea avea evident nevoie de aer, susţinătorii ei s-au înghesuit la uşa ambulanţei, “speriaţi” să nu fie omorâtă.

Referitor la “agresiunea” pe care a reclamat-o Şoşoacă, din imaginile video postate de ea, se vede cum îmbrânceşte un jandarm tânăr, care ţine vizibil mâinile pe piept, şi se plânge că ea e îmbrâncită.

La alegerile din 9 iunie, partidul senatoarei a trecut pragul de 3%, ceea ce se traduce în două mandate, unul pentru ea şi unul pentru Luis Lazarus.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor