Alcaraz surprinde dezvăluind un mic secret: ce mănâncă la cină înaintea fiecărui meci

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz.
Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz. (Getty Images)

Carlos Alcaraz a trecut de sârbul Miomir Kecmanovic şi a ajuns pentru prima dată în sferturile de finală ale Australian Open. Aici îl va înfrunta pe germanul Alexander Zverev, care i-a lansat deja un avertisment luni.

Dar spaniolul nu se lasă intimidat de nimeni: nici de vârstă, nici de experienţă. De fapt, succesul sau nu trece neobservat nicăieri în lume. Iar o bună dovadă în acest sens este ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului din optimi, când reporterul evenimentului a vrut să-l întrebe care este secretul numeroaselor victorii obţinute.

"Păi, uite, mănânc sushi în fiecare seară înainte de meciuri, îmi place foarte mult, aşa că cine ştie...", a explicat tenismenul râzând. Lucru pe care îl comentase deja cu alte ocazii: "Îmi place sushi! Este foarte bun", mărturisea el cu ceva timp în urmă, într-un interviu acordat canalului ATP Tour.

Iar adevărul este că aceasta este doar o mică parte din succesul său, pentru că nimeni nu-l întrece în materie de muncă şi disciplină. Însă Alcaraz are mare grijă de dieta sa şi asta, desigur, îl ajută foarte mult: "Mănânc o farfurie de paste mixte. Cu alte cuvinte, paste cu şi fără gluten, cu o cremă de cacao numită ambrozie, care conţine ulei de măsline şi curmale", a explicat el în acelaşi interviu.

El a adăugat: "Încerc să am foarte mare grijă de corpul meu. Am învăţat să mănânc ce este bun pentru cariera mea şi ce nu este. Dar când trebuie să sar puţin peste dietă, o fac. Dacă îmi apare în faţă ceva care îmi place, atunci sunt fericit să iau. Orice mi se pune în faţa mănânc cu mare plăcere", a asigurat el.