Adrian Năstase: Sunt sigur că votul de azi va fi unul de speranţă pentru noi toţi

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
10.06.2012

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi-a exprimat convingerea că votul dat de cetăţeni la alegerile locale de duminică va fi un vot de speranţă pentru toţi cei care îşi exercită acest drept, indiferent că votează pentru continuitate, pentru schimbare sau pentru o schimbare care să continue proiectele începute într-un sens bun.

"Sunt sigur că votul de astăzi va fi un vot de speranţă pentru noi toţi. Sunt convins că revenirea la normalitate, la o ambianţă de dialog democratică sunt aşteptările tuturor şi mai ales sunt convins că cei pe care îi alegem vor fi buni gospodari. Este nevoie de multă înţelepciune şi cred că vremea asta frumoasă pregăteşte nişte vremuri care să fie favorabile pentru noi toţi, pentru că foarte mulţi, indiferent cum privesc spre trecut, privesc cu foarte multă încredere spre viitor", a declarat Adrian Năstase, care a votat duminică la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Potrivit fostului premier, ziua de 10 iunie este una de speranţă şi de încredere, Adrian Năstase făcând un apel cu acest prilej la cetăţeni să iasă la vot pentru a da şi o semnificaţie de sărbătoare acestei zile.

"Votul de astăzi va marca o schimbare importantă ca stare de spirit. În primul rând, trebuie să scăpăm de teamă, de frică, de un anumit sentiment care, din păcate, a dominat în această perioadă. Să sperăm că va fi o zi liniştită şi cu rezultate pe măsura aşteptărilor", a spus liderul social-democrat.

El a pledat, totodată, pentru revenirea la normalitate şi pentru o ţară în care "ar trebui să existe percepţie pentru dialog".

Pentru familia Năstase ziua de 10 iunie a fost semnificativă şi pentru că fiul cel mic, Mihnea, a votat pentru prima oară. Acestea le-a mărturisit jurnaliştilor, după ce ieşit de la urne, că a fost emoţionat, spre deosebire de tatăl său care nu a avut deloc emoţii nici în privinţa candidaţilor pe care i-a votat, dar nici a locului unde a pus ştampila, "pentru că era hotărât dinainte".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor