Adolescentă, acuzaţii după un eveniment AUR: Am simţit dureri în zona inghinală când m-am trezit; şi urme de sânge

(photos.com)

O adolescentă în vârstă de 17 ani care a petrecut o noapte cu membrii unei delegaţii AUR a acuzat că s-ar fi trezit cu urme de sânge şi cu dureri în zona inghinală. Tânăra a consumat băuturi alcoolice în cursul nopţii cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Fata a declarat că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea informaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-au aflat în camera de hotel.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, evenimentul s-a produs pe teritoriul staţiunii Olimp, judeţul Constanţa, într-o cameră a hotelului Holyday Blue, unde se desfăşura o tabără de vară a organizaţiei de tineret a Partidului AUR.

Când a ajuns acasă, tânăra a acuzat dureri abdominale şi sângerări vaginale, fapt pentru care s-a prezentat cu părinţii la UPU şi, ulterior, au sesizat poliţia, potrivit aceloraşi surse.

Poliţia a demarat cercetările în acest caz.

La data de 16.09.2023, poliţiştii din Ialomiţa au fost sesizaţi de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegaţie compusă din membrii partidului AUR în municipiul Constanţa, fiind cazaţi la un hotel, anunţă surse din Poliţie.

Au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice şi s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ în acest caz.

Suspecţi ar fi doi bărbaţi fără antecedente penale. Ambii au 40 de ani şi sunt din Ialomiţa. Echipa constituită efectuează cercetări în Staţiunea Olimp.