Actorul Daniel Craig s-a accidentat la filmările pentru James Bond

Daniel Craig
Daniel Craig (Brendon Thorne / Getty Images)

Actorul Daniel Craig, care îl întruchipează pe James Bond, s-a accidentat în timpul filmărilor la "Spectre", ultimul lungmetraj din celebra serie "James Bond", care va apare pe marile ecrane în luna noiembrie, potrivit contactmusic.com.

Starul britanic, în vârstă de 46 de ani, a suferit o luxaţie la un genunchi în timpul filmărilor în studiourile Pinewood din Buckinghamshire, fapt care i-a îngrijorat pe producătorii peliculei datorită programului de filmare, a termenelor limită foarte apropiate care sunt prevăzute la fiecare scenă.

Actorii care fac figuraţie au fost trimişi acasă în ziua în care s-a accidentat Daniel Craig pe platourile de filmare, potrivit The Sun.

Purtătorul de cuvânt al studiourilor producătoare a potolit însă spiritele anunţând joi seară că Daniel Craig nu are probleme mari de sănătate, iar filmările vor fi reluate în acest weekend.

În decembrie 2014, au început filmările la Filmul "Spectre", cu Daniel Craig în rolul principal, care va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Anterior, la o conferinţă de presă, producătoarea Barbara Broccoli şi regizorul Sam Mendes au dezvăluit titlul filmului, distribuţia şi noile modele de automobile care vor fi folosite în această peliculă.

Franciza "James Bond" a adus venituri enorme studiourilor Sony, filmul "Skyfall", cel mai recent film lansat din această serie, având încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, depăşind încasările tuturor filmelor cu agentul 007 de până acum.

În pelicula "Spectre", actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007. Celelalte filme din această serie în care a jucat Craig sunt": "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

Sean Connery este primul actor care a interpretat rolul lui James Bond, spionul din romanele lui Ian Fleming, în filmul "Dr. No" în anul 1962. Alţi actori care au jucat acelaşi rol de-a lungul vremii sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Pentru primele 23 de filme "James Bond" s-au încasat peste 4,1 miliarde de dolari pe plan mondial. Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 6 noiembrie 2015.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură