Abuzuri şi fraude semnalate în cadrul referendumului

Astăzi la ora 14:00 a avut loc o conferinţă de presă a vicepreşedintelui PDL, Cristian Boureanu. După conferinţă, ziariştilor prezenţi li s-au înmânat copii ale unor plângeri penale ale PDL ca urmare a abuzurilor şi fraudelor semnalate astăzi în cadrul referendumului pentru demiterea preşedintelui României.
Documente de fraudă la Referendum 2012 constatate de PDL şi preyentate de Cristian Boureanu (Epoch Times România)
Gina Zaragiu
29.07.2012

Astăzi la ora 14:00 a avut loc o conferinţă de presă a vicepreşedintelui PDL, Cristian Boureanu.

După conferinţă, ziariştilor prezenţi li s-au înmânat copii ale unor plângeri penale ale PDL ca urmare a abuzurilor şi fraudelor semnalate astăzi în cadrul referendumului pentru demiterea preşedintelui României.

Plângerile au fost depuse la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a înregistrat plângerea formulată de PDL împotriva lui Dragnea Liviu şi a constituit un dosar-incident electoral.

Astfel, biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a remis redacţiei Epoch Times comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) prin care se arată că pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înregistrată astăzi, 29.07.2012, "o plângerea formulată de Partidul Democrat Liberal împotriva numitului Dragnea Liviu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu în formă calificată precum şi pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art.52 alin.3 din Legea nr.3/2000, ca urmare a cererii acestuia de a-i fi comunicată prezenţa la vot de către birourilor electorale de pe raza judeţului Teleorman.

Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică", se arată în comunicatul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor