21 mai 2011, sfârşitul lumii?

Un pensionar new-yorkez a investit 140.000 de dolari pentru a umple Big Apple de anunţuri avertizând că sfârşitul lumii va avea loc la 21 mai, când este el convins că un mare cutremur va provoca haos în întreaga planetă, informează luni ziarul La Razon.

Pensionarul a umplut vagoanele metrourilor şi interiorul autobuzelor cu mii de astfel de anunţuri apocaliptice. Robert Fitzpatrick, care a lucrat în serviciul transportului public din New York, a umplut vagoanele metrourilor, cu aceste afişe care anunţă omenirii că sfârşitul lumii va avea loc sâmbătă viitoare.

Această desfăşurare de anunţuri în metrou l-a costat în jur de 90.000 de dolari, în timp ce afişele lipite în autobuze au depăşit 50.000 de dolari, potrivit versiunii online a ziarului Daily News, care asigură că această sumă reprezintă economiile de o viaţă ale acestui pensionar în vârstă de 60 de ani.

'Cutremur global! Cel mai mare din toate timpurile. Ziua Judecăţii de Apoi: 21 mai!', scrie pe aceste afişe care au desenată sfera unui ceas pe punctul de a bate orele 12 deasupra unei fotografii reprezentând peisajul nocturn al Ierusalimului şi un verset biblic. Fitzpatrick este convins că la orele 12 în noaptea de vineri 20 spre sâmbătă 21 va fi sfârşitul lumii, ca urmare a distrugerii pe care o va provoca un mare cutremur care va afecta toate colţurile planetei.

Acest new-yorkez a început să creadă în fatidica profeţie când a cunoscut grupul evanghelic creştin Family Radio, al cărui pastor Harold Camping face predicţii utilizând calcule numerologice şi asigură că cine crede în apocalipsă şi îşi avertizează vecinul va fi salvat şi dus alături de Dumnezeu.

Camping a ajuns la concluzia că sfârşitul lumii va avea loc, la 21 mai 2011, după ce a studiat Biblia şi pentru că se împlinesc, spune el, 7.000 de ani de când Noe s-a salvat de la Marele Potop.

'Sfânta Biblie oferă dovezi uimitoare că 21 mai 2011 este exact data Judecăţii de Apoi', se arată pe pagina online a grupului care a plasat mai multe anunţuri publicitare şi în alte oraşe din SUA şi Canada, avertizând despre această profeţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe