Ziua 164. Noi ţinem flacăra aprinsă, iar la prima scânteie vom umple din nou pieţele!

În timp ce liderul PSD îşi poartă imaginarele "bătălii" cu Soros, protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei de unde cer plecarea din fruntea ţării a corupţilor ce inventează duşmani din exterior în timp ce jefuiesc bugetul ţării.
Protest
Protest (Epoch Times)

Deloc intimidaţi că în urmă cu două seri jandarmii au descins în Piaţă pentru a-i legitima şi a-i "atenţiona" că ar putea fi amendaţi, protestatarii au revenit lângă clădirea Guvernului, pentru a transmite din nou mesajul că doresc să trăiască într-o ţară fără corupţi în demnităţile publice.

Nemulţumiţi că instituţiile statului deservesc politicul, şi nu pe cetăţeni, protestatarii atrag atenţia că în România se instalează cenzura şi politica pumnului în gură şi lansează un apel către cei de acasă să se trezească şi să nu permită "teleormanizarea" ţării. Nu în ultimul rând, oamenii denunţă intimidări şi abuzuri din partea forţelor de ordine, respectiv amenzi pe bandă rulantă, ridicări ale protestatarilor etc.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Au trecut peste 160 de zile de când Ciuma m-a scos în Stradă, şi câteva zile de când Daddy a dat ordin să fie îngenuncheat protestul #Rezist! Dacă în câteva rânduri, cei care ar trebui să ne protejeze pe noi, cetăţenii, au început cu intimidări şi provocări, dacă altă dată au "ordonat" percheziţii, au ajuns acum să ridice fără motiv protestatarii să trimită amenzi pe bandă rulantă invocând Legea 61/1991, lege care contravine Art.39 din Constituţia României.

Dar dacă tot am abordat subiectul acesta, instituţiile statului care sunt făcute să ne protejeze pe noi, Cetăţenii României, sunt conduse şi au componenţă politică, lucru care consolidează "cenzura"! Cenzura care se instaurează încet-încet şi la care românii privesc doar, fără a reacţiona! Avem un Guvern care dă "raportul" în faţa unui Partid! Păi să mergem la Partid să ne explice cum o să meargă ţara asta în următorii trei ani, că Guvernul sigur nu poate să ne explice, că nu ştiu cei de acolo! O să rezistăm şi nu vom ceda nici măcar o secundă cu toate presiunile care se fac asupra noastră. Astăzi împotriva noastră, mâine împotriva voastră, Dragi Români! Treziţi-vă, dacă vreţi un viitor liberi!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o altă protestatară îşi exprimă convingerea că, deşi în Piaţa Victoriei sunt, deocamdată, puţine persoane, la prima "tentativă mârşavă" de atac la adresa statului de drept din partea legiuitorilor, lumea se va revărsa în Stradă, aşa cum a mai făcut-o nu mai demult de asta-iarnă.

"Uite că au trecut 164 de zile. Mult, puţin? Vom afla. Dacă în Piaţa Victoriei mai protestează zilnic în jur de 50-70 de "încăpăţânaţi" nu înseamnă că nu suntem cu ochii pe ei. Într-adevăr, cei care ne conduc nu se tem de noi, cei puţini din Piaţă. Facebook-ul clocoteşte. Şi, se ştie, că orice clocoteşte dă pe dinafară. Asta se va întâmpla la prima tentativă mârşavă de atac la statul de drept a Guvernului sau a Parlamentului. Noi doar ţinem flacăra aprinsă, iar la prima scânteie vom umple din nou pieţele", transmite o protestatară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne