Ziua 157. "Un grup de infractori fără scrupule este acum la conducerea destinului nostru!"

Nu putem să mai acceptăm să fim bătaia de joc a unora care, trimişi în Parlament să-i servească pe români, lucrează pentru ei şi grupul de penali, transmit protestatarii.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă Guvern, pentru a 157-a zi consecutiv, indignaţi că "nu trece zi" fără ca statul de drept să mai primească o lovitură din partea coaliţiei la putere. Şi, în timp ce justiţia este sub asalt, niciuna dintre instituţiile care ar trebui să stopeze derapajele nu reacţionează, acuză cetăţenii.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

În consecinţă, într-o ţară în care Avocatul Poporului doarme, CNA la fel, CCR face jocul PSD şi al lui Dragnea, rezistenţa este o datorie, consideră protestatarii, care lansează un apel către cei de acasă, cerându-le să li se alăture.

"A mai trecut o zi şi iar avem surprize din partea majorităţii parlamentare şi din partea Sistemului pus la punct de ei. Mă minunez că statul de drept primeşte zilnic câte o lovitură şi, din păcate, nimeni din cei care au puterea să o facă, nu fac nimic, ba din contră, susţin acest grup. Doar Preşedintele joacă în acest moment.

Avem ’’Televiziuni’’ care dezinformează şi instigă la destabilizarea Justiţiei – CNA ce face? Nimic! Avem ’’Avocatul Poporului’’ care doarme şi bănuiesc că îşi cheltuie salariul tocmai mărit de către GRUP anul acesta – Ce face Avocatul Poporului? Nimic pentru popor când statul este atacat! Avem ’’Curtea Constituţională a României’’ care face jocul politic al PSD şi al infractorului din fruntea acestui partid, şi mai nou o face pe faţă, trecând ’’graniţa’’ de responsabilitate şi ’’trasează direcţii’’ pentru a ajuta penalii care au pus mâna pe putere! Avem Deputaţi, atenţie deputaţi care protestează împotriva unei instituţii a statului! Şi care instigă şi mobilizează oameni pentru aceste evenimente! Avem Jandarmeria care acţionează duplicitar, pe unii îi ridică şi îi amendează de la MJ iar pe ceilalţi îi lasă bine merci în faţă la DNA! Oameni buni, trebuie să ne trezim şi să reacţionăm aşa cum am făcut-o duminică pe o ploaie torenţială! Nu putem să mai acceptăm să fim bătaia de joc a unora care sunt puşi acolo să ne reprezinte pe noi, să lucreze pentru noi, nu pentru ei şi grupul de penali! Vă aşteptăm în stradă alături de noi pentru un viitor liber!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Un alt participant la protest îşi exprimă şi el indignarea faţă de faptul că o mână de infractori, de baroni şi penali măcelăresc justiţia şi aservesc instituţiile statului.

Şi el, asemenea colegului său de protest, transmite că fiecare voce contează şi reaminteşte că doar împreună românii vor reuşi să aibă o ţară curată.

"Asistăm cu toţii tăcuţi şi fără să spunem nimic la violul statului de drept. Suntem atât de învăţaţi cu astfel de imagini încât nimeni nu are nici o remuşcare, nici o reacţie care ar putea conta. Vedem cum o mână de infractori, baroni şi penali inculpaţi sau condamnaţi definitiv muşcă ca animalele de pradă zilnic din DNA, măcelăresc justiţia, folosesc în cel mai josnic mod CCR-ul, şi totuşi noi, societatea civilă, stăm muţi, parcă nici nu se întâmplă României aceste lucruri, parcă sunt doar imagini de film horror de la televizor.

Ei bine, dragi români, asta este realitatea. Un grup de infractori fără scrupule este acum la conducerea destinului nostru ca popor. Nu te teme şi nu te panica. Nu trebuie decât să iei atitudine. Nu aştepta ca altcineva să rezolve această problemă. Fiecare voce contează, fiecare om contează. Crede şi în tine şi împreună putem spune un NU hotărât penalilor şi imoralităţii. Ai încredere că împreună reuşim!", susţine protestatarul.

Protest
Protest (Mihut Savu / Epoch Times)