Wimbledon. Mihaela Buzărnescu, victorie uşoară în manşa a doua a competiţiei

Reprezentanta noastră s-a calificat în runda a treia după succesul clar înregistrat în faţa sportivei ţării gazdă, britanica Katie Swan, scor final 6-0, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 28 WTA) a arătat din nou forma bună prin care trece în ultima perioadă.

Românca şi-a asigurat prezenţa în turul trei a circuitului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, graţie evoluţiei pozitive înregistrate în faţa jucătoarei din Marea Britanie, Katie Swan (19 ani, 204 WTA).

Proaspăta vicecampioană din proba de dublu de la Eastbourne, a avut nevoie o oră şi 14 minute de joc efectiv pentru a accede în faza superioară a tabloului principal de simplu, scor final 6-0, 6-3.

Swan reuşise să treacă în prima rundă de Irina Begu.

Mihaela nu a avut emoţii deloc în primul set, pe care l-a încheiat cu un sec 6-0. Partea a doua a jocului a fost puţin mai echilibrată dar nu într-atât cât să pună probleme campioanei noastre, cea din urmă având ultimul cuvânt de spus. Scor 6-3.

Românca a numărat doar un as, în timp ce Swan a avut 5 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli.

Reprezentanta noastră şi-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA, în continuare urmând să ţină piept învingătoarei din meciul care le opune pe Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul şapte, şi belarusa Victoria Azarenka.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport