Florin Mergea şi Tomasz Bednarek, eliminaţi în runda inaugurală a turneului de la Marburg (challenger)

Perechea româno-poloneză s-a înclinat în două seturi în faţa sportivilor germani Robin Kern/Julian Lenz, scor final 7-5, 2-6, 10-5.
(Getty Images)

Jucătorul român de tenis Florin Mergea şi polonezul Tomasz Bednarek, parteneri în proba de dublu din cadrul circuitului challenger de la Marburg (Germania), dotat cu premii totale în valoare de 43.000 de euro, au fost învinşi, marţi, în prima manşă a competiţiei de sportivii ţării gazdă, germanii Robin Kern/Julian Lenz cu scorul de 7-5, 2-6, 10-5.

Partida s-a terminat după o oră şi 29 de minute de joc efectiv.

Reprezentantul ţării noastre se află la a şaptea înfrângere consecutivă în acest sezon competiţional, în care a concretizat doar două victorii în circuitul profesionist (13 înfrângeri) şi două în Cupa Davis. Ultima dată când a intrat pe teren a fost în luna mai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport