Wimbledon 2019. Simona Halep după duelul cu Azarenka: 'Nu a fost aşa uşor pe cât a părut' (video)

Fostul număr unu mondial a trecut fără menajamente de belarusa Victoria Azarenka cu scorul de 6-3, 6-1, vineri, asigurându-şi astfel prezenţa în optimile de finală al celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep (27 ani, 7 WTA) continuă parcursul foarte bun pe iarba turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, acolo unde şi-a adjudecat prezenţa în optimile de finală graţie succesului înregistrat, vineri, în faţa jucătoarei din Belarus, Victoria Azarenka (29 ani, 40 WTA) în două seturi cu scorul de 6-3, 6-1.

"Nu a fost aşa uşor pe cât a părut, dar m-am simţit foarte bine pe teren şi cred că am jucat un tenis bun aici, pe iarbă. E greu să joci împotriva Azarenkăi, însă am fost pozitivă şi încrezătoare. Mi-a crescut încrederea în mine meci după meci, zi după zi şi abia aştept partida următoare", a declarat Halep pentru Eurosport, urmând ca în continuare să primească replica învingătoarei din partida care le opune pe jucătoarea americană Cori Gauff (15 ani, 313 WTA) şi slovena Polona Hercog (28 de ani, 60 WTA).

"Antrenorul o să analizeze următoarea adversară, eu vreau să mă liniştesc şi să mă relaxez. Niciodată nu mă uit pe tablou pentru că dacă nu te uiţi nu simţi o presiune aşa de mare. Vreau doar să fiu cea mai bună versiune a mea pe teren." a mărturisit constănţeanca referitor la viitoarea sa adversară.

De partea cealaltă, Azarenka este foarte dezamăgită de jocul ei.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am început cu primele game-uri şi mă simţeam bine, însă apoi n-am mai găsit terenul. Am ratat mult prea multe mingi uşoare..Nu mi-am dat şanse. Am creat oportunităţile, dar nu mi-am dat şansa să joc ca şi cum ar fi un meci pe terenul central. Sunt foarte, foarte dezamagită. Simona a fost solidă, a profitat de fiecare şansă şi eu i-am oferit multe", a spus Azarenka, potrivit WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport