Will Smith şi soţia lui Jade vor adopta un copil din Republica Moldova

Will Smith, Jade Pinkett Smith şi copii lor, Jaden Smith (stânga) şi Willow (dreapta), pe scenă în timpul concertului Premiului Nobel pentru Pace de la Oslo Spektrum, 11 December 2009, în Oslo, Norway.
Will Smith, Jade Pinkett Smith şi copii lor, Jaden Smith (stânga) şi Willow (dreapta), pe scenă în timpul concertului Premiului Nobel pentru Pace de la Oslo Spektrum, 11 December 2009, în Oslo, Norway. (Sandy Young / Getty Images for Nobel Peace Prize)
Epoch Times România
28.06.2013

Faimosul actor american Will Smith şi soţia lui Jade vor adopta un copil din Republica Moldova. Cuplul a declarat pentru revista People că sunt în ultima etapă de finalizare a demersurilor cu privire la adopţia unui băieţel în vârstă de un an, pe nume Nicolae. În aproximativ trei săptămâni aceştia vor veni în Moldova pentru a-şi lua fiul acasă.

Will Smith, acum în vârstă de 44 de ani, este căsătorit în prezent cu celebra actriţă Jada Koren Pinkett, în vârstă de 41 de ani, cu care are doi copii. De asemenea, Will mai are un copil din prima sa căsătorie cu Sheree Zampino.

“Suntem foarte entuziasmaţi că în curând vom adăuga o nouă sursă de fericire în viaţa noastră”, au declarat Jada and Will pentru People. “L-am vizitat pe Nicolae de zeci de ori şi este pur si simplu un copil adorabil, extraordinar. Suntem convinşi că este la fel de entuziasmat că va merge acasă cu noi”, au adăugat aceştia.

Will Smith a fost aproape să adopte un copil din România, după ce a încercat în Serbia şi Ucraina. Un bun prieten de-al său de la Hollywood i-a sugerat să caute în orfelinatele din Republica Moldova şi acolo l-a găsit pe Nicolae.

”Când l-am văzut pe Nicolae mi-a răpit privirea instant” a precizat Will. ”Avea ochi albaştri frumoşi, părul blond şi pielea roz strălucitoare. M-am întors către Jada şi i-am spus: Iubito, l-am găsit”.

“Este nevoie de un om măreţ să aibă acest sentiment instant pentru un copil care nu este al lui”, a adăugat Will. “Iar faptul că este un copil alb face ca adopţia noastră să-i inspire pe oamenii care vor să fie exact ca noi”.

Cei doi copii ai cuplului Smith - Willow, în vârstă de 12 ani şi Jaden, în vârstă de 14, au intrat deja în industra showbizului: Jaden este un actor şi Willow a înregistrat o melodie care a devenit hit, ”Whip My Hair”.

”Vreau să-l inspir pe Nicolae să devină orice visează” a precizat Will. ”Dacă vrea să fie actor, director, muzician, dansator or orice altceva, va fi alegerea lui”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor