"Voi le-aţi ucis" - Cum sunt întâmpinaţi pesediştii care vin la CEx de protestatari [FOTO]

foto
Andrei Pricopie
29.07.2019

Doi protestatari îi aşteaptă cu un mesaj dur pe liderii PSD care se reunesc, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

"Voi le-aţi ucis", scrie pe bannerul mare ţinut de cetăţeni, referire la cele două tinere, de 15 şi 18 ani, violate şi ucise cu sânge rece de criminalul în serie din Caracal.

Atunci când a venit şeful Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, protestatarii au strigat: "Cum a fost când aţi votat cu două mâini Codurile penale?"

"Criminalilor!", au mai strigat cei doi cetăţeni.

Manifestanţii îi întâmpină pe liderii PSD cu întrebări precum: "Ce le spuneţi părinţilor? Veniţi să discutaţi cu cetăţenii? Aveţi conştiinţa? Aveţi copii acasă? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală? Dormiţi bine noaptea?".

"Doamna Vasilica, băiatul dumneavoastră este în siguranţă la Curtea de Conturi?! Ce le veţi spune părinţilor?!", a strigat protestatarul Marian Rădună la premierul Viorica Dăncilă.

Unii dintre şoferii maşinilor care trec prin faţa sediului PSD şi văd bannerul claxonează în semn de susţinere.

În declaraţiile date presei, Ciolacu a respins acuzaţiile venite din direcţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit cărora Guvernul este vinovatul moral al tragediei de la Caracal.

"Cred că nu au fost nişte cuvinte tocmai potrivite. Nu poate să fie cineva vinovat moral fiindcă e o grozăvie, e o excepţie, totuşi nu se întâmplă în fiecare zi în România aşa ceva. E o tragedie pentru familie, nici nu vreau să mă gândesc şi nici nu aş vrea să intru în amănunte", a afirmat Ciolacu.

foto
foto

foto
foto

foto
foto

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor