Viorica Dăncilă, răspuns şocant referitor la statul paralel: Nu ştiu. Eu am fost plecată din ţară

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost întrebată marţi noaptea, în conferinţa de presă susţinută după Comitetul Executiv Naţional, dacă ea crede în aşa-zisul "stat paralel" cu care se tot lupta liderul PSD Liviu Dragnea. Iniţial, Viorica Dăncilă a declarat că nu doreşte să vorbească despre acest lucru, dar la insistenţele presei, a dat un răspuns uimitor.

„Dumneavoastră credeţi în statul paralel? De trei ani se vorbeşte despre statul paralel. Dumneavoastră credeţi că există?”, au fost întrebările presei.

„Nu este important ce cred eu. Eu nu vreau să fac o referire referitoare la acest aspect. Eu nu am vorbit de statul paralel. Repet. Nu vreau să discut despre statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia mea, nu că nu ar exista. Nu ştiu despre acest lucru. Eu, gândiţi-vă că am fost plecată 9 ani din România. Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situaţii, poate ştiu mai multe lucruri. Dar eu, pentru mine, obiectivul principal acum este cum ne vom... ce vom face de acum încolo şi cum vom putea să acţionăm în perioada următoare, fără ca să avem în prim-plan justiţia, ci proiectele pe care le avem pentru România”, a replicat premierul Dăncilă.

Reamintim că de când a intrat la guvernare, PSD-ul a folosit „statul paralel” ca laitmotiv în toate atacurile la adresa justiţiei şi ca scuză pentru eşecurile sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne