Vasilescu îl atacă iar pe preşedinte: Mi-am înfrânt senzaţia de dezgust şi am audiat discursul leneşului naţional

Olguta Vasilescu
Olguta Vasilescu (Epoch Times România)

Şefa social-democraţilor din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, l-a acuzat pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pe care îl numeşte "leneşul naţional", că a devenit efectiv "obsedat" de PSD.

"Mi-am înfrânt senzaţia de dezgust şi am audiat discursul leneşului naţional, de la Piteşti. După ce am numărat de vreo sută de ori 'PSD', rostit cu groază şi ură bolnăvicioasă, m-am lăsat păgubaşă. Concluzia mea e clară: omul a dezvoltat o obsesie! P.S. Spune că ne batem joc de pensionari pe care îi speriem că li se taie pensiile. Asta o spune cel care ieşea precum cucuveaua în fiecare seară de marţi în conferinţă ca să agite pensionarii ca nu mai sunt bani de pensii! Noi nu îi speriem! Au citit programul de guvernare şi li se pare film de groază...", a declarat Olguţa Vasilescu.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud Muntenia de la Piteşti, că pesediştii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluţie şi le este frică, astfel că se agaţă cu disperare de putere.

"O văd venind. Ei, pesediştii, văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluţie. Şi le este frică. Le este frică pesediştilor. Şi se agaţă cu disperare de fiecare zi cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Aceşti pesedişti se agaţă de putere doar-doar încă o zi, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roşii. Doar-doar mai prind o zi să mai angajeze nişte neamuri, nişte prieteni, nişte incompetenţi, să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Ruşine, PSD! O s-o încasaţi!", a precizat Iohannis.

În alocuţiunea sa, şeful statului a acuzat PSD că a construit o guvernare dezastruoasă, o guvernare eşuată, motiv pentru care trebuie să plece, iar PNL, alături de alte partide , trebuie să înceapă să "reconstruiască" România.

"Eu nu vreau ca PSD să plece oricum. Eu vreau ca PSD să plece în cel mai democratic vot. Eu vreau ca PSD să plece după alegeri. Şi vom începe acum, în noiembrie", a subliniat Iohannis.

"PSD a ajuns la cel mai jos, cel mai de jos nivel. Vă daţi seama? Că au început, din disperare – din disperarea de a pierde puterea, au început să îşi bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată, pesedistă, cum că 'Guvernul lui Iohannis' ar tăia pensiile. Vă daţi seama ce jalnici sunt, să se joace cu nervii şi cu soarta pensionarilor, când ei, de fapt, nu au fost în stare să construiască nimic durabil, nimic sustenabil?", a adăugat Iohannis.

Discrusul integral al preşedintelui aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne