Vara lui 2012 reloaded. Papahagi: S-a înteţit ofensiva ticăloşilor împotriva Justiţiei şi Occidentului

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Dacă ne uităm cu atenţie la evenimentele care au loc în ultima vreme vom observa că s-a declanşat un atac virulent împotriva Justiţiei şi Occidentului, atac similar cu cel din vara anului 2012, cu diferenţa că, de data aceasta, Traian Băsescu este în tabăra adversă, susţine profesorul universitare Adrian Papahagi, actual membru M10.

"S-a înteţit ofensiva ticăloşilor. Tăriceanu, Ponta, Udrea, Orban şi presa mercenară asediază zi de zi DNA şi ÎCCJ, făcând din cazul şantajistei Rarinca vârf de lance. Dacă a fost eroare judiciară, aceea e punerea în libertate a şantajistei, nu arestarea ei. În alt registru, s-a reîncălzit "mândria de a fi român" şi lupta cu ambasadele străine.

Se regăseşte acelaşi atac din vara anului 2012 împotriva justiţiei şi Occidentului; din păcate, s-a alăturat şi Traian Băsescu asediatorilor, atunci când s-a transformat în avocatul informal al Elenei Udrea şi a vorbit despre "guantanamizare" şi "lingătorii de clanţă la ambasadele străine", a precizat Papahagi.

Pe alt plan, gaşca stângii resentimentare a reluat războiul cultural cu Pleşu, Liiceanu şi Patapievici, a continuat Papahagi, evidenţiind că ObsCul şi CriticAtac pe de o parte, Breban şi alţi academicieni demni de Elena Ceauşescu pe de altă, ar vrea să-i lichideze, dacă s-ar putea, pe intelectualii pro-occidentali.

Papahagi afirmă că lectorii de la universitatea Lumina şi purtătorii luminii ce ne vine de la răsărit s-au aliat cu vechii securişti pentru a demola tot ce n-au putut ei construi.

"Lupta e inegală şi suntem din nou în minoritate. Toate partidele existente sunt de partea borfaşilor, fiindcă sunt legate cu fire subterane de reţelele de corupţie ale tranziţiei. Releele lor din presa autohtonă funcţionează (ca) unse, în timp ce nouă ne-au rămas câteva ziare care abia supravieţuiesc şi internetul. Nu e însă destul să constatăm, să denunţăm sau să ne lamentăm", a subliniat membrul M10.

Papahagi a anunţat că, în această săptămână, partidul M10 va fi înregistrat la tribunal "pentru a oferi o expresie politică celor care se recunosc în tenacele spirit al dreptăţii."

"Vom fi partidul celor care între Antena 3 şi DNA susţin DNA, între Patapievici şi Breban îl preferă pe Patapievici, între Washington şi Moscova, aleg să privească spre Washington", a mai precizat profesorul universitar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.