Usatîi îl previne pe Dodon: Să nu găsească în loc de zahăr, carbid în ceai

Între primarul de Bălţi, Renato Usatîi, şi liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, în ultimul timp s-au tensionat relaţiile care păreau a fi destul de strânse în perioada desfăşurării de către cei doi a protestelor din faţa Parlamentului.
Renato Usatîi şi Igor Dodon
Renato Usatîi şi Igor Dodon (adevarul.ro)

În cadrul unei emisiuni televizate de la RTR Moldova, citat de independent.md, vineri, Renato Usatîi i-a adresat un atac destul de dur lui Igor Dodon. După retragerea liderului Partidului Nostru din faţa Parlamentului, Dodon a afirmat că Usatîi ar avea nevoie de o „bonă”, motiv pentru care liderul socialist continuă protestele de unul singur, îndemnându-l în acelaşi timp pe Renato Usatîi să devină mai serios.

„Igor Nicolaevici ar trebui să înceteze cu aceste poveşti. Dacă luăm un exemplu din viaţă, copiii de cele mai dese ori nu îşi iubesc bonele şi Igor Nicolaevici ar trebui să ştie acest lucru. Să nu se întâmple astfel că în loc de două cubuleţe de zahăr în ceai, acesta să găsească două cuburi de carbid, în orăşelul de corturi”, a mărturisit Usatîi.

Deocamdată, liderul socialist nu a venit cu nici o reacţie la afirmaţiile fostului său partener de proteste din faţa Parlamentului Republicii Moldova.

Amintim că cei doi au decis să-şi unească forţele împotriva conducerii oligarhice prin intermediul unui protest organizat la 27 septembrie în faţa Parlamentului. Tot atunci aceştia au instalat şi corturi pe trotuarul din faţa Parlamentului, acţiune declarată ilegală de primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe