US Open ar putea fi mutat la Indian Wells

Bianca Andreescu, campioană la Indian Wells la doar 18 ani!
Bianca Andreescu, campioană la Indian Wells la doar 18 ani! (Getty Images)

În condiţiile în care se aşteaptă ca US Open să ia decizia finală în iunie în ceea ce priveşte modul în care se va desfăşura turneul de Mare Şlem în anul pandemiei COVID 19, Michael Dowse, directorul executiv al Asociaţiei de Tenis din Statele Unite, afirmă că turneul ar putea fi mutat la Indian Wells şi ar putea avea loc în noiembrie.

Asociaţia de Tenis a Statelor Unite (USTA) a dat publicităţii, la 30 aprilie, o declaraţie potrivit căreia US Open se va ţine la Centrul Naţional de Tenis USTA Billie Jean King din New York, cu fani şi la datele programate iniţial. Totuşi, în cel mai recent interviu telefonic pentru Inside Tennis, Dawse a sugerat că singurul turneu de Mare Şlam, care s-a jucat la New York în fiecare an de la înfiinţarea sa în 1881, ar putea fi mutat la Indian Wells în acest sezon, în California, unde există un stadion de 16.000 de locuri care ar putea găzdui turneul până în noiembrie.

Multe variante sunt posibile în ceea ce priveşte US Open 2020. Există, de asemenea, posibilitatea să se ţină evenimentul la New York, cu mai puţini fani sau fără public, chiar dacă în declaraţia de luna trecută, Dawse a susţinut că organizarea turneului fără spectatori era foarte puţin probabilă.

Însă este cert faptul că USTA va face tot posibilul pentru ca turneul să aibă loc în acest an, desigur în condiţiile în care sănătatea, siguranţa şi bunăstarea personalului, fanilor, deţinătorilor de bilete, jucătorilor şi voluntarilor rămânân prioritare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport