Un telefon mic cu avantaje "uriaşe" (video)

Telefonul mobil Zanco Tiny T1 "este mai mic decât degetul mare, mai uşor ca o monedă şi extrem de drăguţ".

Telefonul mobil Zanco Tiny T1
Telefonul mobil Zanco Tiny T1 (Print screen YouTube)

În timp ce piaţa smartphone-urilor produce dispozitive din ce în ce mai mari, o companie a decis să se opună acestei tendinţe, creând "Zanco Tiny T1", cel mai mic telefon mobil din lume la această dată. Acesta a fost realizat cu ajutorul unei colecţii de fonduri pe platforma Kickstarter şi este pe deplin funcţional, capabil să efectueze apeluri şi să trimită mesaje text. Compania promite în anunţul său că acest dispozitiv curios ar putea fi un telefon secundar pentru situaţii de urgenţă.

Avantaje "uriaşe"

Dispozitivul este de 4,67 cm înălţime şi 2,1 cm lăţime, 1,2 cm grosime şi cântăreşte doar 13 grame. Este dotat, de asemenea, cu o tastatură numerică şi un ecran Oled de 0,49 pollici (1,244600 cm) cu o rezoluţie de 64x32 pixeli, difuzor, microfon, carcasă pentru cartela de telefon şi mufă de reîncărcare.

Promotorii asigură că dispozitivul funcţionează cu orice reţea de telefonie mobilă, bateria de 200 mAh permite o autonomie de 3 zile în standby şi 3 ore de convorbire. Poate stoca 300 de numere de telefon, 50 de mesaje text şi o listă cu ultimele 50 de apeluri. Potrivit paginii proiectului, telefonul mobil Zanco Tiny T1"este mai mic decât degetul mare, mai uşor ca o monedă şi extrem de drăguţ".

Şi dacă acest lucru nu este suficient, compania declară că este ideal pentru cei care practică sporturi extreme şi că poate fi folosit ca o "scuză pentru a începe discuţii".

"Tiny T1" va fi livrat începând cu luna mai 2018.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură