Un nou protest la Ministerul Justiţiei: Jandarmeria intervine în forţă şi ridică manifestanţi [VIDEO]

Protest la Ministerul Justiţiei
Protest la Ministerul Justiţiei (Epoch Times România)

A doua zi de proteste la Ministerul Justiţiei după OUG-ul lui Tudorel Toader: Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi, joi seara, de forţele de ordine şi duşi la secţia de poliţie.

Pentru a-i transmite ministrului Tudorel Toader că "protestatarilor le-a sărit muştarul" după ultima OUG pe justiţie, protestatarul Cristian Mihai Dide a aruncat la propriu o găleată cu muştar pe un jeep al Ministerului Justiţiei parcat în spatele clădirii.

Dide a declarat, pentru Epoch Times, că gestul său este menit să-i conştientizeze pe români asupra gravităţii situaţiei şi că este cazul de mobilizare masivă la protestul de duminică din Piaţa Victoriei.

foto
foto

Între timp, în faţa Ministerului Justiţiei, alţi protestatari au încercat să arunce cu ketchup pe clădire. N-au apucat însă să ajungă la clădire că jandarmii au intervenit să-i oprească, aşa că ketchup-ul a ajuns pe trotuar şi pe scările ministerului, iar protestatarii în dubă.

Doi protestatari au fost încătuşaţi şi trimişi cu duba la Secţia 17 de Poliţie din Capitală.

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu intervenţia în forţă a jandarmilor.

Reamintim că, în urmă cu doar două zile, protestatarii au scăldat în ketchup Ministerul Justiţiei şi au ajuns la Poliţie unde au fost reţinuţi, spun ei, timp de 7 ore. Ulterior, Dide le-a făcut plângere jandarmilor, acuzându-i de infracţiuni grave.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne