Un grup de biciclişti spanioli salvează un cerb blocat de inundaţii [video]

Cine îşi putea imagina că un simplu antrenament cu bicicleta va deveni o aventură care va face înconjurul lumii?
Cerb
Cerb (screenshot tramite video Youtube)

Un grup de biciclişti din clubul Huescar 1925 din Granada (Spania) plecaţi într-una din călătoriile lor cu bicicleta au observat un cerb blocat de inundaţiile provocate de ploile abundente care au lovit recent Spania.

Şi-au dat seama că animalul avea o jumătate de corp în apă, nu putea ieşi din ea şi avea nevoie disperată de ajutor. Nu au ezitat o clipă şi s-au pus pe treabă (nu au lipsit unele momente comice!).

Cu nişte benzi de cauciuc, au încercat să tragă cerbul prinzându-l de coarne, evitând astfel să provoace suferinţă animalului. Dar, cum benzile alunecau, au decis să-l apuce direct de coarne cu mâinile reuşind astfel să-l scoată din “capcana” de apă.

Lansat pe Twitter clipul video a străbătut lumea, primind aplauzele de rigoare!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style