Un fost locotenent al lui Cozma, prins de poliţişti la 11 ani de la condamnare

Unul dintre "locotenenţii" lui Miron Cosma, dat dispărut de ceva vreme, a fost prins de oamenii legii la 11 ani de când a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Mineriadei din 1999.
(Captură Foto)

Romeo Beja, fost "locotenent" al lui Miron Cozma a fost depistat de poliţişti, miercuri, şi va fi dus la Penitenciarul Rahova pentru a fi încarcerat, informează Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare ale agenţiei de presă, Romeo Beja a fost depistat la Curtea de Apel Bucureşti unde se prezentase la un termen într-o altă cauză. "Locotenentul" lui Miron Cozma a fost preluat de poliţiştii Serviciului Urmăriri al Poliţiei Capitalei şi dus la Rahova.

Romeo Beja a fost condamnat la cinci ani de închisoare, împreună cu Vasile Lupu, Dorin Loiş, Constantin Creţan şi Ionel Ciontu, pentru Mineriada de la Costeşti din ianuarie 1999.

Condamnat la cinci ani de închisoare în anul 2005, Romeo Beja a fugit din ţară înainte de a fi închis şi a fost dat în urmărire internaţională.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne