"Favorul" făcut PSD-ului l-a costat scump. Director în Ministerul Tineretului şi Sportului, "client" DNA

După ce a plătit din bani publici o tabără TSD la Braşov, directorul Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului dă acum cu subsemnatul la DNA.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Directorul Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Cristian Melesteu, a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu şi uz de fals, au anunţat procurorii DNA în cadrul unui comunicat de presă.

"În cursul anului 2013, suspectul Melesteu Cristian, în calitate de director al Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu şi sub pretextul desfăşurării proiectului studenţesc ED-ECO Sport, a organizat la un hotel din Poiana Braşov o tabără politică de dezvoltare personală şi leadership pentru organizaţia de tineret a unui partid politic [PSD - n.r.].

Toate cheltuielile de cazare şi masă ale celor peste 100 de participanţi, în cuantum de 14.000 lei, destinate desfăşurării proiectului respectiv, în perioada 22 – 24 noiembrie 2013, au fost suportate din fondurile publice gestionate de către Ministerul Tineretului şi Sportului, sumă ce constituie totodată un folos necuvenit pentru formaţiunea politică", se arată în comunicatul citat.

Potrivit procurorilor DNA, mare parte dintre persoanele care figurau pe lista de participare la acel proiect sunt studenţi ai unei facultăţi din Piteşti care nu au participat la acel eveniment decât pe "hârtie".