Traian Băsescu anunţă un eveniment unic: Parlamentul European dezbate o rezoluţie privind Revoluţia Română din Decembrie 1989

Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook că luni, la Strasbourg va avea loc un eveniment unic în Parlamentul European: se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Potrivit europarlamentarului PMP, dezbaterea este programată să aibă loc în data de 16 decembrie, „exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara”.

„Revoluţia din România în dezbaterea Parlamentului European!

Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic. Se va dezbate o rezoluţie despre Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Dezbaterea are loc în ziua de 16 Decembrie, exact la 30 de ani de la începerea Revoluţiei la Timişoara, iar votul în plenul Parlamentului pentru Rezoluţie se va da joi, 19.12.2019.

Un alt lucru bun este că toţi cei 32 de parlamentari români, indiferent de apartenenţa politică, au putut să facă propuneri pe proiectul de text şi îl vor susţine în plen.

La fel de important este că liderii tuturor grupurilor parlamentare au fost de acord cu propunerea grupului PPE de a se introduce în dezbaterea Plenului Parlamentului Rezoluţia despre Revoluţia Română”, a scris Traian Băsescu pe pagina de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne