Tipografia Epoch Times Hong Kong, incendiată de atacatori necunoscuţi [VIDEO]

Personal Epoch Times reacţionează în faţa unui incendiu la tipografie, 19 noiembrie 2019
Personal Epoch Times reacţionează în faţa unui incendiu la tipografie, 19 noiembrie 2019 (Epoch Times Hong Kong)

Pe 19 noiembrie, 03:50 ora locală, patru persoane îmbrăcate în negru, având în mână bastoane au intrat în tipografia şi depozitul Hong Kong Epoch Times şi au încercat să incendieze tipografia.

Incendiul a avariat o tipografie, patru role de hârtie, carcasa casetei de control a altei tipografii şi pachete de ziare. Sistemele împotriva incendiilor au pornit automat, stropind cu apă întregul echipament aflat în hală, cauzând pagube şi mai mari.

Deşi cei patru erau îmbrăcaţi în negru, asemănător cu protestatarii care duc, de şase luni de zile, un război urban împotriva regimului comunist de la Beijing, suntem de părere că aceştia nu erau protestatari anticomunişti.

Epoch Times a sprijinit încă de la început lupta locuitorilor oraşului împotriva barbariei comuniste.

Tactica este des folosită de poliţie pentru a discredita protestele şi manifestanţii anticomunişti din Hong Kong.

Deseori, poliţia trimite agenţi care se infiltrează în mulţimea de manifestanţi şi comit violenţe, inclusiv bătăi şi incendii, care sunt apoi puse pe seama protestatarilor în încercarea de a-i discredita.

De fapt, în ultimele cinci luni, Hong Kong Epoch Times a câştigat aprecierea publicului din Hong Kong. Publicaţia noastră a depus eforturi masive pentru a relata despre situaţia oamenilor din Hong Kong şi a ajuta mişcarea democratică, anticomunistă, din Hong Kong.

Poziţionarea Epoch Times faţă de protestele din Hong Kong a fost evidentă încă de la început. După ce poliţia din Hong Kong a asediat campusul Universităţii Chineze din Hong Kong, şase publicaţii din Hong Kong au difuzat pe 12 noiembrie anunţuri (plătite) pe prima pagină care răspândeau retorica Beijingului şi atacau protestatarii. Doar Epoch Times şi Apple Daily au îndrăznit să refuze advertorialele plătite şi au vorbit public despre această nouă tactică a regimului comunist.

Incendiul din 19 noiembrie este al patrulea atac asupra tipografiei The Epoch Times din Hong Kong. În februarie 2006, huligani necunoscuţi au încercat să distrugă tipografiile. În octombrie 2012, bărbaţi neidentificaţi au încercat să intre în tipografie, dar nu au putut deschide poarta. În decembrie 2012, şapte bărbaţi care purtau mai multe cutii cu scule au încercat să descuie poarta. Au fugit după ce au fost chemaţi poliţiştii.

Protestele din Hong Kong încearcă să apere drepturile fundamentale ale oamenilor din Hong Kong. Ei consideră că dacă nu protestează acum, Partidul îşi va construi plasa de teroare asupra acestui oraş liber. Epoch Times înţelege să fie alături de cei oprimaţi de regimul de teroare.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.