Tenismenii Pavăl şi Cerretani s-au calificat în sferturile probei de dublu la Manerbio (challenger)

(Lucas Dawson / Getty Images)
Epoch Times România
25.08.2015

Perechea alcătuită din românul Costin Pavăl şi americanul James Cerretani, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis challenger de la Manerbio (Italia), dotat cu premii totale de 42.500 euro, graţie victoriei cu 7-6 (5), 6-3 în faţa cuplului Hsin-Han Lee (Taiwan)/Alessandro Motti (Italia).

În sferturi, Pavăl şi Cerretani vor da piept cu învingătorii din meciul Carlos Berlocq (Argentina)/Frantisek Cermak (Cehia/N. 1) — Flavio Cipolla (Italia)/Daniel Munoz-De La Nava (Spania).

Cuplul româno-american şi-a asigurat un cec de 540 de euro şi 17 puncte ATP.

În alt meci din primul tur, italienii Adelchi Virgili/Matteo Volante au trecut cu 6-4, 6-1 de cuplul perechea româno-franceză Alexandru-Daniel Carpen/Kenny De Schepper.

Pe tabloul de simplu se află Adrian Ungur şi Victor Hănescu. Ungur (30 ani), aflat pe locul 246 în lume, îl va înfrunta în primul tur pe argentinianul Pedro Cachin (20 ani), care se găseşte pe 251 în ierarhia ATP. Ungur s-a impus în singurul meci direct, anul acesta, la un turneu challenger la Roma, cu 6-4, 6-3, în optimi.

Hănescu (34 ani), ocupantul locului 212 în lume, va juca împotriva francezului Kenny De Schepper (28 ani), care se află pe 145 în clasamentul ATP. Aceasta va fi prima confruntare dintre cei doi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor