Tenis: Simona Halep - "Mă simt extraordinar să fiu numărul doi mondial"

Simona Halep. (Elsa / Getty Images)
Epoch Times România
11.08.2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep afirmă, într-un scurt clip video publicat pe o reţea de socializare, că se simte extraordinar ca a doua jucătoare a lumii.

''De când am câştigat turneul de la Bucureşti am rămas în ţară şi m-am antrenat în fiecare zi. Mă simt extraordinar să fiu numărul doi mondial, pentru că e mereu plăcut să fi în top trei. Mulţumesc tuturor fanilor pentru susţinere'', afirmă Halep în clipul distribuit pe pagina sa oficială de Facebook.
Simona Halep a urcat un loc şi este a doua jucătoare de tenis a lumii de luni, potrivit clasamentului WTA, la o diferenţă consistentă de liderul Serena Williams.

Halep (22 ani), la cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia WTA, este la 2.365 de puncte de americancă şi are un avans de 220 de puncte faţă de a treia clasată, chinezoaica Na Li (accidentată), care va rata mai multe turnee, inclusiv US Open. Simona are 855 de puncte mai mult decât jucătoarea aflată pe locul 4, Petra Kvitova.

Simona Halep va participa săptămâna aceasta la turneul WTA de la Cincinnati (SUA), unde este a doua favorită, urmând să intre direct în turul secund, împotriva învingătoarei dintre Kirsten Flipkens (Belgia) şi Polona Hercog (Slovenia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor