Tenis: Românca Edina Gallovits a revenit în circuit după o absenţă de 20 de luni

Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits.
Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits. (Clive Brunskill / Getty Images)
Epoch Times România
26.09.2014

Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits-Hall a revenit săptămâna aceasta în circuitul profesionist după o absenţă de 20 de luni, din cauza accidentărilor.

Gallovits (29 ani), născută la Timişoara, a fost beneficiara unui wild card şi participă la turneul futures de la Amelia Island (Florida), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. În runda inaugurală a învins-o pe americanca Nadja Gilchrist cu 5-7, 6-2, 6-4, iar în optimi a învins-o cu 6-3, 6-1 pe Caroline Dolehide (SUA), urmând să joace în sferturi cu rusoaica Natalia Vihlianţeva.

Edina Gallovits, care e căsătorită cu americanul Bryce Hall, antrenorul şi managerul său, şi locuieşte la Atlanta (Georgia), nu mai jucase din ianuarie 2013, când a fost învinsă cu 6-0, 6-0 de americanca Serena Williams, în primul tur la Australian Open.

În februarie anul acesta, Edina Gallovits, care a ajuns până pe locul 54 în clasamentul WTA la simplu (aprilie 2008), anunţase că se retrage din cauza numeroaselor accidentări şi se va dedica antrenoratului.

Gallovits are în palmares trei titluri WTA (Bogota — 2, Guangzhou), toate la dublu, şi a jucat o finală la simplu (Barcelona 2007).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor