Tăriceanu: Am decis să retragem OUG. Nu a fost cu scopul să ne apărăm de justiţie

Coaliţia de guvernare a anunţat că s-a decis abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, a anunţat co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Călin Popescu Tăriceanu, PNL
Călin Popescu Tăriceanu, PNL (Epoch Times România)

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, în mod surprinzător înaintea premierului Sorin Grindeanu, că s-a decis retragerea controversatei ordonanţe care mutilează Codurilor penale.

"Va fi o ordonanţă de abrogare a ordonanţei. Am luat această decizie să retragem ordonanţa, să o abrogăm pentru că nu avem nimic de ascuns, nu este cu dedicaţie, niciunul dintre noi nu beneficiază de această ordonanţă. Oamenii trebuie să înţeleagă faptul că nu acesta a fost scopul ca să ne apărăm cumva de justiţie" a declarat Tăriceanu.

Anunţul liderului ALDE vine după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit în cursul zilei despre eventuala abrogare a infamei OUG care a scos sute de mii de români în stradă. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne