Tablou bizar cu Bill Clinton într-o rochie albastră a fost găsit în locuinţa lui Epstein

Portret ciudat al lui Bill Clinton care s-ar fi găsit în casa pedofiului Jeffrey Epstein
Portret ciudat al lui Bill Clinton care s-ar fi găsit în casa pedofiului Jeffrey Epstein (Daily Mail)

Pe măsură ce continuă investigaţia în cazul decesului lui Jeffrey Epstein, ies la iveală tot mai multe elemente bizare cu privire la abuzatorul sexual care a fost acuzat de asemenea şi de trafic de minore pentru sex, a raportat miercuri publicaţia The Daily Mirror. Ca şi cum lista lui Epstein de persoane din cercuri înalte (printre care preşedinţii americani Bill Clinton şi Donald Trump şi, potrivit unui raport recent, Bill Gates) nu este suficientă pentru a face valuri, un tablou foarte bizar cu Bill Clinton a fost găsit în locuinţa din Manhattan a pedofilului decedat.

În tabloul respectiv, Clinton, cel de-al 42-lea preşedinte american, este văzut rezemat într-un scaun în Biroul Oval al Casei Albe fiind îmbrăcat cu o rochie albastră şi purtând pantofi roşii cu tocuri înalte şi arătând cu degetul către privitori.

Privitorul poate concluziona că locaţia surprinsă în tablou este Biroul Oval datorită faptului că poate fi văzut un fragment din covorul albastru cu sigiliul prezidenţial ce există în realitate la Casa Albă.

În timp ce unele entităţi media au speculat că rochia albastră este o referire la Monica Lewinsky, rochia seamănă destul de mult cu cea purtată de Hillary Clinton la ediţia din 2009 a acordării premiului Kennedy Center Honors, potrivit publicaţiei The Sun.

Conform unor rapoarte media, aparent tabloul bizar a fost zărit cel puţin o dată în 2012 de către un vizitator care a venit la locuinţa lui Epstein pentru a discuta afaceri.

"A fost în mod categoric Bill Clinton. A fost şocant - a fost cu siguranţă un tablou cu el. A fost o imagine foarte provocatoare, sexuală", a precizat martorul anonim, potrivit The Daily Mirror. "El purta pantofi cu tocuri, o rochie albastră şi o mână era într-o poziţie ciudată".

Persoana care a pictat tabloul nu a fost disponibilă pentru comentarii, a susţinut publicaţia The New York Post.

Totuşi, ciudăţenia nu se opreşte aici, întrucât se pare că Epstein ar fi avut gusturi neobişnuite în ceea ce priveşte decoraţiunilor interioare.

The New York Post a susţinut că Epstein a avut în locuinţa sa un manechin îmbrăcat într-o rochie de mireasă şi care atârna de tavan deasupra unor scări.

Epstein, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit mort în 10 august în celula Centrului Corecţional din New York unde era închis în aşteptarea procesului său, aparent fiind vorba de o sinucidere, după ce fusese arestat şi acuzat de trafic de minore pentru sex. Cercul său de cunoştinte bogate şi puternice, cu care îi plăcea lui Epstein să se laude, a declanşat speculaţii că cineva cu bani, putere şi secrete întunecate l-ar fi putut "ajuta" pe Epstein să se sinucidă.

Mai mult, Clinton a vizitat de mai multe ori aşa-numita "insulă a orgiilor" a lui Epstein, potrivit Virginiei Roberts, una dintre femeile care l-au acuzat pe Epstein că a molestat-o când era minoră. Ea a afirmat că nu l-a văzut pe Clinton făcând sex, spre deosebire de prinţul Andrew al Marii Britanii, un alt caz legat de Epstein.

În 2017, fostul agent al serviciilor secrete Dan Bongino a ameninţat că va dezvălui noi detalii despre cele 26 de călătorii documentate ale fostului preşedinte american Bill Clinton la bordul avionului privat al pedofilului Epstein, supra-numit “Lolita Express” de către mass media.

Potrivit unor surse, Bill Clinton a făcut mai multe călătorii cu “Lolita Express” împreună cu o actriţă de filme porno, al cărei nume ar fi apărut în agenda telefonică a lui Epstein în grupul “masaje”, potrivit jurnalelor de bord obţinute de publicaţia Gawker. Informaţiile arată de asemenea că, în peste 12 zboruri, Bill Clinton s-a aflat împreună cu o femeie despre care procurorii federali consideră că a procurat minore în scop sexual pentru Epstein şi prietenii săi şi care a acţionat ca “potenţial co-conspirator” la crimele acestuia.

Epstein a pledat vinovat în 2008 pentru un singur cap de acuzare, solicitare de sex cu o minoră, şi a petrecut 13 luni în spatele gratiilor, fiind înregistrat ca agresor sexual de gradul 3 (care este considerat cel mai mare grad de risc pentru comiterea de noi abuzuri sexuale). Într-o serie de articole publicate de Miami Herald anul trecut, a fost detaliat modul în care procurorii au lucrat cu avocaţii apărării pentru a se asigura că Epstein primeşte o pedeapsă atât de uşoară.

Scandalul Epstein o implică şi pe Ghislaine Maxwell, o fostă iubită a pedofilului, fiica mogulului Robert Maxwell. Maxwell, decedat în 1991, a fost unul dintre cei mai controversaţi magnaţi media, fiind acuzat printre altele de legături cu agenţia Mossad.