Sindicatele Unite Tarom: Scandalul din ultima perioadă a făcut ca firma să piardă contracte

Avion al companiei române Tarom.
Avion al companiei române Tarom. (www.tarom.ro)

Sindicaliştii de la Tarom au anunţat că nu vor face grevă şi că vor disponibilizări şi în board-ului companiei.

Sindicaliştii de la Tarom au declarat, joi, în cadrul unei conferinţe, că scandalul din ultima perioadă a făcut ca firma să nu semneze contract cu compania de aviaţie Cubana de Aviacion, pentru închirierea unei aeronave 310. Mai mult sindicaliştii au observat o scădere şi în numărul de bilete de avion vândute.

“Domnul Dan Pascariu face un defavor companiei de câte ori apare la televizor. A scăzut numărul de bilete vândute de când a început scandalul”, a declarat preşedintele Sindicatului Exploatare Tehnică Aeronave, Cristian Voinea.

Reprezentanţii sindicatului Naţional Tehnic Tarom consideră că problemele interne cu care se confrunta Tarom afectează veniturile companiei.

“Şi contractul cu Cubana de Aviacion va fi reziliat, sau în fine, nu se va mai semna, că n-au apucat să semneze, tot din cauza asta, “a spus Aurel Curdov, secretar general al Sindicatului Naţional Tehnic Tarom.

După părerea sindicaliştilor Tarom, restructurarea ar trebui să înceapă din board-ul companiei.

“Cei care au adus compania în situaţia asta sunt rămaşi în funcţie, la butoane şi în fiecare zi mai descoperim altă găinărie, şi adunate aduc prejudicii. Ei nu au un plan clar, vor să distrugă şi ce mai e bun”, a spus Aurel Curdov.

Sindicaliştii de la Tarom nu vor face grevă, ca să nu afecteze zborurile, însă au în plan ca o parte din ei să se alăture colegilor din CFR care vor fi luni în piaţa Victoriei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie