Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile turneului WTA de la Dubai

Tunisianca Ons Jabeur va fi adversara Simonei Halep în optimile circuitului din Emiratele Arabe Unite după ce aceasta a reuşit să treacă în runda inaugurală de americanca Alison Riske, scor final 7-6 (7-3), 1-6, 6-3.
Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur.
Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur. (Getty Images)
Marius Drăgoi
18.02.2020

Ons Jabeur (45 WTA) a început promiţător turneul WTA de la Dubai, cu o victorie în faţa sportivei din Statele Unite, Alison Riske, jucătoare aflată pe poziţia a 18-a în ierarhia mondială.

Tunisianca, beneficiară a unui wildcard, şi-a asigurat prezenţa în faza superioară a tabloului de simplu după două ore şi 12 minute de joc efectiv, scor final 7-6 (7-3), 1-6, 6-3. Un prim pas important reuşit de Jabeur, dar care va trebui să dea ce are mai bun în turul următor, pentru că principala favorită a competiţiei cu premii totale de 2.643.670 dolari îi va fi adversară.

Simona Halep (2 WTA), câştigătoarea ediţiei din 2015, anul trecut fiind oprită în sferturi de elveţianca Belinda Bencic, va fi următoarea oponentă a tunisiencei. Cele două vor sta pentru prima oară faţă în faţă.

Luni, în prima rundă din proba de dublu, cuplul format din tenismenele Simona Halep şi germanca Julia Goerges a cedat cu scorul de 6-2, 6-1 în faţa perechii Makoto Ninomiya (Japonia)/Zhaoxuan Yang (China).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor