Senator PNL, despre Geoană: Poate fi o resursă bună pentru România

Palatul Parlamentului, Ediţia III-a Forumului Bucharest 2014. În  imagine, Mircea Geoană,Preşedinte Aspen România
Palatul Parlamentului, Ediţia III-a Forumului Bucharest 2014. În imagine, Mircea Geoană,Preşedinte Aspen România (Epoch Times România)

Exclus din PSD după pierderea alegerilor prezidenţiale, fostul ministru de Externe Mircea Geoană a fost sunat de către senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, care a afirmat că expertiza internaţională a lui Geoană „ar putea sluji în continuare intereselor ţării noastre”, relatează Ştiripesurse.

Senatorul PNL a mai criticat, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Timişoara, modul în care PSD l-a atacat pe Mircea Geoană după pierderea alegerilor.

„În dimineaţa aceasta i-am dat un telefon domnului Geoană şi i-am spus că înţeleg situaţia prin care trece, că îi doresc succes indiferent ce demers va întreprinde în continuare şi că cred că expertiza lui internaţională va sluji în continuare intereselor ţării noastre”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Întrebat dacă îl va chema pe Geoană în PNL, Ardelean a afirmat că Geoană ar putea fi o resursă bună pentru România.

„Cred că poate sluji ţării şi cred că poate fi o resursă bună pentru România. Nu ştiu în ce măsură ca independent, ca afiliat politic într-o formaţiune sau alta va continua, însă ceea ce eu cred este că PSD nu a înţeles nimic în contextul acesta”, a declarat acesta.

Întrebat dacă apartenenţa din trecut a lui Geoană la PSD este vreo problemă, Ardelean a afirmat că „nu e o problemă de apartenenţă”, ci de aportul pe care acesta l-a adus României.

„Nu cred că problema e de apartenenţă. Problema în acest context este aportul pe care oameni educaţi, care au servit România, pot să-l aducă în continuare pentru România. Geoană, în America, a fost unul dintre cei mai buni ambasadori pe care România i-a avut”, a declarat Ardelean.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne