Şefa PNL: Scrisoarea lui Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate

În 2 ani, ALDE se va dizolva în PSD şi PNL, în funcţie de ataşamentul faţă de valori al fiecărui membru, a opinat şefa liberalilor Raluca Turcan, în replică la scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu care i-a invitat alături de el pe foştii săi colegi de partid.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Scrisoarea transmisă membrilor PNL de liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate, a declarat sâmbătă, pe contul său de Facebook, preşedintele interimar al liberalilor Raluca Turcan.

"Scrisoarea dl. Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate. ALDE a fost la câteva voturi să nu intre în Parlament şi au fost băgaţi în Legislativ de către PSD. În 2 ani, ALDE se va dizolva în PSD şi PNL, în funcţie de ataşamentul faţă de valori al fiecărui membru. Aş spune că este aproape o certitudine", a scris Raluca Turcan.

Reacţia şefei PNL vine după ce, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PNL, co-preşedintele ALDE a afirmat că din vechiul PNL a mai rămas doar numele - partidul a ajuns în mâinile unor persoane cărora le este imposibil să înţeleagă spiritul liberal.

"PNL este pe punctul de a fi preluat în totalitate de către oamenii din PDL, ceea ce nu va face decât să adâncească criza şi să îndepărteze definitiv electoratul liberal", a precizat Tăriceanu, care îi cheamă pe foştii săi colegi să i se alăture.

Pentru a citi scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne